Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΝΕΩΝ ΣΤΟΝ ΑΥΛΩΝΑ


Εθιμοτυπική επίσκεψη  πραγματοποιήθηκε  το πρωϊνό της Τρίτης 16/4/2013  και ώρα 11.00π.μ. από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας  Κάρολο Παπούλια στο Ειδικό Κατάστημα Κράτησης  Νέων στον Αυλώνα.  
Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας  υποδέχθηκαν  ο Υπουργός Δικαιοσύνης  κος Ρουπακιώτης, ο Υφυπουργός κος Καραγκούνης, η Διευθύντρια  του καταστήματος κράτησης, ο Διευθυντής του Γυμνασίου και Λυκείου κος Δαμιανός, ο Διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου κος Αρμένης, οι δάσκαλοι και καθηγητές του Σχολείου και το προσωπικό του καταστήματος.
Ο Πρόεδρος ξεναγήθηκε  στους χώρους του σχολείου και στη συνέχεια επισκέφτηκε   το εργαστήριο αλουμινοκατασκευών που λειτουργεί σχεδόν 2 χρόνια στο χώρο του καταστήματος.
Ο Πρόεδρος εξέφρασε την ικανοποίησή του για το έργο που επιτελείται.
Στο τέλος  ο δάσκαλος και πρώην Διευθυντής του Μουσείου Ζυγομαλά κος Τάσος Χριστοφόρου (ο οποίος προσφέρει  πλέον εθελοντικά τις υπηρεσίες του στο σχολείο αφού έχει συνταξιοδοτηθεί ) προσκάλεσε τον Πρόεδρο  να επισκεφτεί το Μουσείο Ζυγομαλά, με αφορμή τα 100 χρόνια από την απελευθέρωση των Ιωαννίνων, το οποίο διαθέτει πλούσιο ιστορικό υλικό. Ο Πρόεδρος  ανταποκρίθηκε θετικά στην πρόσκληση.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου