Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΩΡΕΑΝ ΕΝΙΣΧΥΤΙΚΗΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ

Σε προηγούμενη ανάρτησή μας είχε ανακοινωθεί κατόπιν πρωτοβουλίας του Συλλόγου μας και σε συνεννόηση με την Δημοτική Κοινότητα Αυλώνα, η παροχή δωρεάν ενισχυτικής διδασκαλίας σε παιδιά της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης των Σχολείων του Αυλώνα και των γύρω περιοχών, την οποία θα παρέχουν εθελοντικά εκπαιδευτικοί από τον Αυλώνα, μέλη του Συλλόγου μας. Το ενδιαφέρον που εκδηλώθηκε από τους μαθητές και τους γονείς τους μετά την επίδοση της βαθμολογίας Α΄Τριμήνου, διαμόρφωσε το παρακάτω πρόγραμμα:


 

ΔΕ
ΤΡ
ΤΕ
ΠΕ
ΠΑ
ΣΑ
Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ

6:30-8:00




Α΄ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ


3:30-5:00



Β΄ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ
3:30-5:00





Γ΄ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ
5:00-6:30





Α΄ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ
 ΑΡΧΑΙΑ




3:30-5:00

Β΄ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ
ΑΡΧΑΙΑ



6:30-7:30


Α΄ΛΥΚΕΙΟΥ
ΑΡΧΑΙΑ,ΝΕΑ





10:30-12:30














 






Τα μαθήματα της Α΄, Β΄ και Γ΄Γυμνασίου λόγω της αυξημένης προσέλευσης μαθητών θα γίνονται στην αίθουσα Συμβουλίου του Δημοτικού Καταστήματος Αυλώνα κατόπιν συνεννόησης με τον Αντιδήμαρχο Αυλώνα κο Ανδρέα Λέκκα και τον Πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου Αυλώνα κο Άρη Πάντο. 
Τα μαθήματα Αρχαίων και Νέων Ελληνικών της Α΄Λυκείου θα γίνονται στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Αυλώνα ''Δημήτριος Λιάκουρης''.
Για τα τμήματα Αρχαίων και Νέων Ελληνικών της Β' και Γ' Γυμνασίου θα υπάρξει νεώτερη ανακοίνωση μέχρι τις 18/1/2013.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την Υπεύθυνη της Δημοτικής Βιβλιοθήκης κα Μαίρη Σαμπάνη στο κιν.τηλ. 6986381058.
Οι εθελοντές διδάσκοντες εκπαιδευτικοί μέλη του Συλλόγου μας είναι οι παρακάτω:
-Καμπόλης Αναστάσιος
-Κρέμου Έφη
-Μακροδημήτρης Ξενοφών
-Μπακούρου Φρατζέσκα
-Μπισμπιρούλα Βούλα
-Νάνου Αμαλία
-Σαμπάνη Μαίρη