Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΔΙΟΝΥΣΟΥ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ-24/6/2012


Στις 24 Ιουνίου 2012 ημέρα Κυριακή, ο Σύλλογός μας διοργανώνει επίσκεψη στο Θέατρο Διονύσου το οποίο βρίσκεται κάτω από την Ακρόπολη. Οι εκδρομείς θα ξεναγηθούμε στο σημαντικότατο αυτό αρχαίο θέατρο στο οποίο σώζεται και ο θρόνος του Ιερέως του Αυλωνέως Διονύσου και στη συνέχεια θα επισκεφθούμε το Νέο Μουσείο Ακρόπολης το οποίο βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το θέατρο Διονύσου όπου έχουν τοποθετηθεί τα γλυπτά του Παρθενώνα και θα ξεναγηθούμε σε αυτό.


Το λεωφορείο θα αναχωρήσει από τον χώρο κάτω από την εκκλησία των Αγίου Αντωνίου και Ανδρέου στις 12.00 το μεσημέρι και το εισιτήριο μετάβασης και επιστροφής κοστίζει 5 ευρώ. 

Τα εισιτήρια εισόδου  στο θέατρο Διονύσου και στο Νέο Μουσείο Ακρόπολης στοιχίζουν 2 και 5 ευρώ αντίστοιχα ενώ ο Σύλλογός μας έχει κάνει αίτηση προς τον Οργανισμό του αρχαιολογικού χώρου για δωρεάν είσοδο στο Νέο Μουσείο Ακρόπολης οπότε εάν εγκριθεί το αίτημά μας, το κόστος εισιτηρίου εισόδου θα ανέρχεται συνολικά στα 2 ευρώ.

Tα άτομα που διαθέτουν κάρτα πολιτισμού εξυπακούεται ότι επισκέπτονται δωρεάν τους παραπάνω αρχαιολογικούς χώρους.

Μετά την επίσκεψη στους αρχαιολογικούς χώρους θα υπάρξει ελεύθερο πρόγραμμα για τους εκδρομείς για καφέ ή φαγητό.

Για κρατήσεις θέσεων οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να επικοινωνούν είτε με την κα Νταβαρία Γιούλη στο κιν. τηλ. 6974075251 είτε με την κα Βόγγλη Σοφία στο κιν. τηλ. 6945332223