Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

ΤΜΗΜΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2011-2012




Στις 30 Σεπτεμβρίου 2011 και κάθε Παρασκευή, ώρα 10.00 το βράδυ,  θα ξεκινήσει η λειτουργία του Τμήματος Παραδοσιακών Χορών του Συλλόγου. Τα μαθήματα θα γίνονται στο Πνευματικό Κέντρο Αυλώνα, από την χοροδιδάσκαλο κα Βιβή Καλλίνη που ευγενικά προσφέρθηκε για αυτό. Θα διδαχτούν χοροί από όλη την Ελλάδα, ενώ ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στους τοπικούς χορούς του Αυλώνα και ιδιαίτερα στον σπάνιο χορό πλιέξιζα που είναι μοναδικός σε ολόκληρη την Βόρεια Αττική. 
Η διατήρηση, σωστή απόδοση και διάδοση των τοπικών χορών του Αυλώνα, είναι ένας από τους καταστατικούς σκοπούς του Συλλόγου μας, γι αυτό και στο τμήμα παραδοσιακών χορών δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση, την οποία πρέπει να μοιραστούν μαζί μας όλοι οι κάτοικοι του Αυλώνα.
Το χορευτικό τμήμα που ήδη συγκροτήθηκε από άνδρες και γυναίκες, θα συμμετέχει σε πολιτιστικές εκδηλώσεις εντός και εκτός Αυλώνα και βεβαίως στο ΝΤΙΒΑΝΙ τις Απόκριες που είναι το αρχαιότερο χορευτικό δρώμενο του Αυλώνα, προβάλλοντας την πλούσια μουσικοχορευτική μας παράδοση και τις τοπικές μας φορεσιές που ήδη έχουν κατασκευαστεί σε ικανοποιητικό βαθμό.
Για περισσότερες πληροφορίες λειτουργίας και συμμετοχής στο τμήμα μπορείτε να απευθύνεσθε στην χοροδιδάσκαλο κυρία Βιβή Καλλίνη στο τηλέφωνο 6974332130 και στην κυρία Ιωάννα Σιδέρη στο τηλέφωνο 6973397826 καθώς και κατά τις ώρες μαθημάτων του τμήματος.

AΛΜΑ ΖΩΗΣ-2 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011




Στις 2 Οκτωβρίου 2011 ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με καρκίνο μαστού «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ»  διοργανώνει τον 3ο Αγώνα Δρόμου και Περίπατο, «Μαζί τρέχουμε για τη ζωή»,  στο Ζάππειο στις 11.00 π.μ. Ο Σύλλογός μας, μαζί με πάρα πολλούς άλλους συλλόγους από όλη την Ελλάδα, θα συμμετέχει στη διοργάνωση,  η οποία έχει σαν στόχο την υλοποίηση προγράμματος γενετικού ελέγχου των γυναικών, που κινδυνεύουν να εκδηλώσουν καρκίνο του μαστού. Όσοι-ες θέλουν μπορούν να λάβουν μέρος είτε στον αγώνα δρόμου των 4 χλμ είτε στον περίπατο των 2 χλμ που θα γίνει γύρω από το Ζάπειο. Θα ακολουθήσει ελεύθερο πρόγραμμα για φαγητό στην περιοχή.

Η αναχώρηση θα γίνει με λεωφορείο, το οποίο θα σταθμεύει κάτω από την εκκλησία του Αγίου Αντωνίου. Ώρα αναχώρησης 9.00 π.μ.

Όσα μικρά παιδιά έρθουν με τους γονείς τους (για παιδιά κάτω των 4 ετών δεν υπάρχει υποχρέωση εγγραφής), θα έχουν πολλά να κάνουν την Κυριακή, καθώς στο προαύλιο του Ζαππείου θα διαμορφωθεί ένας χώρος ειδικά για τα παιδιά όπου θα μπορούν να διασκεδάσουν με face painting και πολλά παιχνίδια, καθώς και να φωτογραφηθούν με τον γνωστό Mr. Energizer!

Η εγγραφή στην διοργάνωση είναι 5 ευρώ μαζί με την οποία οι συμμετέχοντες θα πάρουν δωρεάν το ειδικό μπλουζάκι και το καπέλο του Αγώνα, τα οποία θα κρατήσουν και σαν αναμνηστικά.
Η τιμή για την μετάβαση από τον Αυλώνα και επιστροφή από το Ζάπειο με το λεωφορείο είναι 5 ευρώ.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να τηλεφωνείτε στις  κυρίες, Αρχοντία Τατίδου στο τηλέφωνο 6945912427 και Ιωάννα Σιδέρη στο τηλέφωνο 6973397826

Υ.Γ. Παρακαλούνται οι συμμετέχοντες να δηλώσουν έγκαιρα την συμμετοχή τους στην διοργάνωση, λόγω περιορισμένων θέσεων.