Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου 2011

AΛΜΑ ΖΩΗΣ-2 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011
Στις 2 Οκτωβρίου 2011 ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με καρκίνο μαστού «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ»  διοργανώνει τον 3ο Αγώνα Δρόμου και Περίπατο, «Μαζί τρέχουμε για τη ζωή»,  στο Ζάππειο στις 11.00 π.μ. Ο Σύλλογός μας, μαζί με πάρα πολλούς άλλους συλλόγους από όλη την Ελλάδα, θα συμμετέχει στη διοργάνωση,  η οποία έχει σαν στόχο την υλοποίηση προγράμματος γενετικού ελέγχου των γυναικών, που κινδυνεύουν να εκδηλώσουν καρκίνο του μαστού. Όσοι-ες θέλουν μπορούν να λάβουν μέρος είτε στον αγώνα δρόμου των 4 χλμ είτε στον περίπατο των 2 χλμ που θα γίνει γύρω από το Ζάπειο. Θα ακολουθήσει ελεύθερο πρόγραμμα για φαγητό στην περιοχή.

Η αναχώρηση θα γίνει με λεωφορείο, το οποίο θα σταθμεύει κάτω από την εκκλησία του Αγίου Αντωνίου. Ώρα αναχώρησης 9.00 π.μ.

Όσα μικρά παιδιά έρθουν με τους γονείς τους (για παιδιά κάτω των 4 ετών δεν υπάρχει υποχρέωση εγγραφής), θα έχουν πολλά να κάνουν την Κυριακή, καθώς στο προαύλιο του Ζαππείου θα διαμορφωθεί ένας χώρος ειδικά για τα παιδιά όπου θα μπορούν να διασκεδάσουν με face painting και πολλά παιχνίδια, καθώς και να φωτογραφηθούν με τον γνωστό Mr. Energizer!

Η εγγραφή στην διοργάνωση είναι 5 ευρώ μαζί με την οποία οι συμμετέχοντες θα πάρουν δωρεάν το ειδικό μπλουζάκι και το καπέλο του Αγώνα, τα οποία θα κρατήσουν και σαν αναμνηστικά.
Η τιμή για την μετάβαση από τον Αυλώνα και επιστροφή από το Ζάπειο με το λεωφορείο είναι 5 ευρώ.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να τηλεφωνείτε στις  κυρίες, Αρχοντία Τατίδου στο τηλέφωνο 6945912427 και Ιωάννα Σιδέρη στο τηλέφωνο 6973397826

Υ.Γ. Παρακαλούνται οι συμμετέχοντες να δηλώσουν έγκαιρα την συμμετοχή τους στην διοργάνωση, λόγω περιορισμένων θέσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου