Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ-21/11/2011



Από την ιατρό διατροφολόγο κα Ιβάνα Τζόρτζεβιτς ο Σύλλογός μας έλαβε την παρακάτω πρόσκληση για διατροφολογική δωρεάν ενημέρωση, η οποία θα γίνει στις 21 Νοεμβρίου 2011, στις 6 το απόγευμα, στο καφέ Αφθονιάδη. Ευχαριστούμε την ιατρό για την πρόσκληση και με την σειρά μας καλούμε τα μέλη του Συλλόγου καθώς και όσους/ες κατοίκους του Αυλώνα το επιθυμούν να παραστούν στην δωρεάν ενημέρωση για θέματα υγείας και διατροφής που θα ακολουθήσει.

ΗΕΑLTHY DIET

Η νέα φιλοσοφία στο αδυνάτισμα !  από  τη  Dr. Ιβάνα Τζόρτζεβιτς

Με μεγάλη χαρά, σας προσκαλούμε στην ενημερωτική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο café   «Sala d’autore»  στον Αυλώνα , τη Δευτέρα 21/11/2011  και ώρα 18.00 μμ, με θέμα :

«Η επιλογή των σωστών τροφών είναι ο σωστός δρόμος για την υγεία!»

Η εκδήλωση θα έχει και εκπαιδευτικό χαρακτήρα, καθώς θα παρουσιαστούν και κανόνες διατροφής που ακολουθούνται από όλους για την διατήρηση του βάρους και της καλής υγείας.

Θα χαρούμε να σας δούμε από κοντά!

Ο καφές ή το αναψυκτικό, που θα καταναλώσετε στην εκδήλωση, είναι  κερασμένα, στην υγειά σας, από  εμάς.

Με εκτίμηση,                                                                  
Dr. Ιβάνα Τζόρτζεβιτς                                        
Ιατρός-Διατροφολόγος, Σαλονικιού 8, Χαλκίδα & Xαλκίδος 22 Α. Πατήσια, Αθήνα

τηλ. επικoινωνίας 210-2519360                
e-mail: healthytest@yahoo.com 
www.healthytest.gr   


ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΙΒΑΝΑ ΤΖΟΡΤΖΕΒΙΤΣ
Δρ. Ιατρός–Διατροφολόγος. Βελιγράδι, 26.10.1974 - Έλκει την καταγωγή της από το Βελιγράδι της Σερβίας. Φοίτησε σε Δημοτικό και Γυμνάσιο του Βελιγραδίου και της Τζώρτζια των Η.Π.Α. Σπούδασε στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου του Βελιγραδίου και απέκτησε το πτυχίο της το 2000. Έκανε την ειδικότητα Προληπτικής Ιατρικής και Διατροφολογίας στο ίδιο πανεπιστήμιο, ενώ στη συνέχεια τελείωσε το αγροτικό υπαίθρου στο Βελιγράδι. Έμαθε την ελληνική γλώσσα στη Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και απέκτησε τη Βεβαίωση Ελληνομάθειας το 2001. Ασχολήθηκε συστηματικά και για πολλά χρόνια με τον αθλητισμό και το κλασικό μπαλέτο.  Έχει συνεργαστεί με διάφορα νοσοκομεία, κλινικές και γνωστές αλυσίδες γυμναστηρίων. Από το 2005 διατηρεί δικά της ιατρεία με την επωνυμία “HEALTHY DIET” επί της Χαλκίδος 22, Α.Πατήσια TK 11145 στην Αθήνα και επί της Σαλονικιού 8, στη Χαλκίδα, Ευβοιας TK 34100. Η εμπειρία της και η φιλοσοφία της γύρω από το αδυνάτισμα και την καλή υγεία έχουν προσελκύσει και πολλούς διάσημους ανθρώπους που μέχρι και σήμερα την επισκέπτονται στα ιατρεία της.  Είναι  από τους πρώτους διατροφολόγους στην Ελλάδα που έφερε το τεστ δυσανεξίας τροφίμων και έγινε η πλέον επαναστατική μέθοδος στο αδυνάτισμα! Επιπλέον, είναι πρώτη διατροφολόγος που συμπεριέλαβε στα προγράμματα διατροφής της, DETOX DAY. Τα προγράμματα διατροφής της βασίζονται πάνω στα αποτέλεσματα αυτού του τεστ, τον συνδιασμό των τροφών καθώς και στις διατροφικές ανάγκες του κάθε πελάτη. Αναλαμβάνει προγράμματα αδυνατίσματος, κατά της κυτταρίττιδας, για αντιμετώπιση της παχυσαρκίας, αντιμετώπιση της παιδικής παχυσαρκίας και παιδιών με ειδικές ανάγκες, προγράμματα εγκυμοσύνης, Κλινική διατροφή για οποιοδηποτε προβλημα υγειας κ.α.-Έχει συνεργαστεί σε πρόγραμμα των Πανεπιστημίων του Βελιγραδίου και του Dandi στη Σκοτία του Ηνωμένου Βασιλείου σε ειδική έρευνα για την παιδική ανορεξία και βουλιμία κατά το 1998-2001.  Έζησε έντονα τα γεγονότα του πολέμου του 1999 στο Βελιγράδι, καθώς συνεργάστηκε με την Ελληνική Τηλεοπτική για την αποστολή των ανταποκρίσεων. Για την προσφορά της τιμήθηκε από το Ελληνικό Κράτος με ειδική πρόσκληση.  Έχουν δημοσιευθεί πλέον των 40 επιστημονικών εργασιών της σε Ελλάδα και εξωτερικό. Αρθρογραφεί στον έντυπο τύπο για σχετικά θέματα. Συμμετέχει σε διεθνή και ελληνικά συνέδρια με συνεχή ενημέρωση για τα νέα δεδομένα στην επιστήμη της –Ετοιμάζει και τα πρώτα της βιβλία με θέματα  «Διατροφή και νηστεία»  και «Τρικ στην καθημερινή μας διατροφή». Της αρέσουν: Η επιστήμη της, ταξίδια, ανάγνωση, ιππασία, σκι, κολύμβηση,μπαλέto.  Γνωρίζει: Αγγλικά, Γαλλικά, Ελληνικά, Σέρβικα.