Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ



Εφέτος οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Συλλόγου μας αφορούν τα παιδιά και όσους από τους συμπολίτες μας έχουν ανάγκη την βοήθειά μας τις γιορτινές ημέρες των Χριστουγέννων.

19 & 20 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Την Τετάρτη 19 και την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012 από τις 9 το πρωϊ έως τις 2 το μεσημέρι τα παιδιά και οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Αυλώνα με τη συνοδεία των δασκάλων τους, θα επισκεφθούν τη Δημοτική Βιβλιοθήκη. Στα μικρά παιδιά η εκπαιδευτικός και συγγραφέας παιδικών βιβλίων κα Γιούλα Σταμέλου θα διαβάσει Χριστουγεννιάτικα διηγήματα και όλοι μαζί θα τραγουδήσουν Χριστουγεννιάτικα τραγούδια.

Οι μαθητές θα ενημερωθούν από την Υπεύθυνη της Βιβλιοθήκης για τα βιβλία που υπάρχουν και μπορούν να δανειστούν και θα γευτούν παραδοσιακά γλυκά.

Στο τέλος τα παιδιά με γιορτινές χειροτεχνίες τους θα στολίσουν και θα διακοσμήσουν τον εσωτερικό χώρο της Βιβλιοθήκης.

22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ  

Το Σαββάτο 22 Δεκεμβρίου και ώρα 5.30 το απόγευμα, ο Σύλλογός μας διοργανώνει φιλανθρωπική εκδήλωση στο καφέ Αφθονιάδη τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν στις ευπαθείς ομάδες συμπολιτών μας. Στην εκδήλωση θα προσφερθούν τσάϊ καφές και γλυκά και θα δοθεί γιορτινός τόνος με μουσική και τραγούδια των ημερών από τη Χορωδία του Συλλόγου μας ενώ θα γίνουν και απαγγελίες ποιημάτων στο κλίμα των εορτών. Η τιμή εισόδου στη φιλανθρωπική εκδήλωση είναι 5 ευρώ. Προσκαλούνται όλοι οι κάτοικοι του Αυλώνα να πλαισιώσουν την εκδήλωση που αφορά την ενίσχυση όσων έχουν την ανάγκη της αγάπης μας.

Ευχόμαστε σε όλο τον κόσμο Καλά Χριστούγεννα και Καλή Πρωτοχρονιά με Υγεία και Ελπίδα!