Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ 14/2/2013


Στις 14 Φεβρουαρίου 2013 ο Σύλλογός μας θα παρακολουθήσει το θεατρικό έργο του Άκη Δήμου  "Ο Όθων και η Ποθούλα'' που παίζεται στο θέατρο Δημήτρης Χόρν στην Αθήνα.

Λίγα λόγια για το έργο
Ένας, άλλοτε οικονομικά κραταιός, βιοτέχνης πτωχεύει και αναγκάζεται να εγκαταλείψει τη μεζονέτα του στα βόρεια για να εγκατασταθεί με τη γυναίκα του στο προικώο της στο Κουκάκι. Θα μπορούσε να είναι μια ακόμη ιστορία στον καιρό της κρίσης αλλά δεν είναι. Γιατί ξαφνικά ο Όθων Μολοχάνθης και η σύζυγός του Δωδώνη θα βρεθούν να συγκατοικούν με την Ποθούλα Ραρράκου, Κυρία των Τιμών της Βασίλισσας Αμαλίας και πνεύμα εκ γενετής ανυπότακτο, έναν Αξιωματικό της Χωροφυλακής, ορκισμένο εχθρό της Βαυαροκρατίας, κι ένα νεαρό Εαμίτη έτοιμο για τ’ αντάρτικο. Από αυτή τη συγκατοίκηση δεν μπορεί παρά να κριθεί όχι μόνο το μέλλον της χώρας, αλλά και η τύχη του απελπισμένου Όθωνα, που βρίσκεται ξαφνικά από καταχρεωμένος βιοτέχνης…..ηγέτης μιας ανήκουστης επανάστασης.

Συντελεστές

Συγγραφέας: Άκης Δήμου
Σκηνοθεσία: Σταμάτης Φασουλής
Σκηνικά : Μαργαρίτα Χατζηϊωάννου
Κοστούμια : Ντένη Βαχλιώτη
Φωτισμοί: Μελίνα Μάσχα

Πρωταγωνιστούν:
Σταμάτης Φασουλής, 

Σοφία Φιλιππίδου, 
Θανάσης Αλευράς, 
Σοφία Φαραζή, 
Κωνσταντίνος Καρβέλης,
Βέρα Κρούσκα.

Το λεωφορείο για την Αθήνα θα αναχωρήσει από τον χώρο κάτω από την εκκλησία του Αγίου Αντωνίου στις 7 το απόγευμα. Το εισιτήριο στο οποίο συμπεριλαμβάνονται και τα έξοδα μετάβασης και επιστροφής στην Αθήνα ανέρχεται στα 22 ευρώ κατ΄ άτομο. Οι ενδιαφερόμενοι-ες για κρατήσεις θέσεων μπορούν να επικοινωνούν με τα παρακάτω μέλη του Συλλόγου μας:

Aφθονιάδου Μαίρη  6909668630
Βόγγλη Σοφία          6945332223
Νταβαρία Γιούλη     6980050204
Σαμπάνη Μαίρη       6986381058