Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

29oς ΚΛΑΣΣΙΚΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ

Με τη συμμετοχή 20.000 δρομέων από 96 χώρες, εκ των οποίων οι 8.500 συμμετείχαν στην Κλασική Διαδρομή των 42 χλμ., δόθηκε στις 9:00 το πρωί της Κυριακής 13 Νοεμβρίου 2011 η εκκίνηση του 29ου Κλασσικού Μαραθώνιου.
 Η βροχή και το τσουχτερό κρύο δεν αποτέλεσαν εμπόδιο και χιλιάδες άνθρωποι κάθε ηλικίας βρέθηκαν στις αφετηρίες του Κλασικού Μαραθωνίου.
Εκτός από την κλασική διαδρομή, διεξήχθησαν και αγώνες 5.000 και 10.000 μ., καθώς και ειδική διαδρομή 1.000 μ. για τα SPECIAL OLYMPICS.
Οι κάτοικοι του λεκανοπεδίου Αττικής, κατά μήκος των 42.195 μ. της κλασικής διαδρομής, χειροκροτούσαν τους αθλητές, ενισχύοντας την προσπάθεια τους.
«Ο Μαραθώνιος είναι ένα αγώνισμα που θυμίζει σε όλο τον κόσμο την Ελλάδα και την Ιστορία της, που έχει σημασία στην εξέλιξη του Δυτικού Πολιτισμού. Οι μαραθωνοδρόμοι θα τρέξουν στα βήματα του οπλίτη που έτρεξε να φέρει το νικητήριο μήνυμα. Κι η αφή της φλόγας είναι μια τελετή που μας θυμίζει την αφετηρία των ιστορικών γεγονότων», επισήμανε ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, που διοργάνωσε τον 29ο Κλασικό Μαραθώνιο, Βασίλης Σεβαστής.

Το Γυμνάσιο και Λύκειο Αυλώνα με την αθρόα συμμετοχή των μαθητών τους, τα μοναδικά από τα Δημόσια σχολεία της χώρας που συμμετείχαν εθελοντικά στην διεξαγωγή του 29ου Μαραθώνιου, απέσπασαν τον θαυμασμό και τα συγχαρητήρια των Διοργανωτών, της Πολιτείας και του αρμόδιου Υπουργού Πολιτισμού και Τουρισμού κου Παύλου Γερουλάνου, ο οποίος φωτογραφήθηκε με την ομάδα των εθελοντών των Σχολείων μας. Θερμά συγχαρητήρια στα παιδιά, στους καθηγητές, στους γονείς τους και τους συνοδούς τους. Ευχόμαστε να είναι και του χρόνου εκεί όπου θα γιορτάσουμε τον 30ο χρυσό Μαραθώνιο.

Οι καθηγήτριες του Γυμνασίου και Λυκείου Αυλώνα εμπνευστές της συμμετοχής των παιδιών του Γυμνασίου και Λυκείου Αυλώνα στον εθελοντισμό του 29ου Μαραθώνιου και ολόκληρη η ομάδα των εθελοντών σε αναμνηστική φωτογραφία


Στο Μουσείο Μαραθωνοδρόμων

Σε αναμνηστική φωτό με τον Υπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού
 κο Παύλο Γερουλάνο


Δρώμενο με την συμμετοχή των γυναικών του Μαραθώνα
 για τον πρώτο αρχαίο οπλίτη Μαραθωνοδρόμο



Στιγμιότυπα από την αφή της φλόγας του Μαραθώνιου


Τα παιδιά των Σχολείων μας συμμετέχουν στην λαμπαδηφορία



Χιλιάδες αθλητές συνωστίζονται στην αφετηρία του Μαραθώνιου








Στιγμές από την εκκίνηση του Μαραθώνιου






Τα παιδιά προσφέρουν τις εθελοντικές τους υπηρεσίες 
κατά μήκος της διαδρομής του Μαραθώνιου

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΥΛΩΝΑ-ΟΜΑΔEΣ BASKET-VOLLEY

Από τον Πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου Αυλώνα κο Άρη Πάντο και τον Αθλητικό Όμιλο Αυλώνα δεχτήκαμε την παρακάτω ενημερωτική επιστολή που αφορά τις εγγραφές μελών στις ομάδες basket-volley περιόδου 2011-2012, στο νέο κλειστό γυμναστήριο της Δημοτικής Κοινότητας Αυλώνα. Με μεγάλη μας χαρά δημοσιεύσουμε την επιστολή και ευχόμαστε στους νέους και παλιούς αθλητές των ομάδων basket και volley του Αυλώνα, καλή επιτυχία!



ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ

Ο Αθλητικός Όμιλος Αυλώνα ξεκίνησε τμήματα basket & volley για αγόρια και κορίτσια ηλικίας 6 έως 18 χρονών στο  νέο κλειστό γυμναστήριο της Δημοτικής Κοινότητας Αυλώνα.

Πληροφορίες  - Εγγραφές στο κλειστό γυμναστήριο της Δημοτικής Κοινότητας Αυλώνα στις παρακάτω ώρες :             

Δευτέρα          17:30-19:00
Τετάρτη           18:00-19:30
Πέμπτη           20:00-21:30
Παρασκευή    18:00-19:30
Σαββάτο         18:30-20:00