Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

XΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚEΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΗΜΟΥ ΩΡΩΠΟΥ 2011



Το Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού, λαμβάνοντας υπόψιν το αίτημα των Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων, αποδέχτηκε να οργανώσει μια σειρά από Πολιτιστικές Εκδηλώσεις που σκοπό έχουν να δώσουν λίγη χαρά στους μικρούς μας Δημότες.
Τις εκδηλώσεις αυτές, αποφασίσαμε να τις πραγματοποιήσουμε σε όλα τα Δημοτικά Διαμερίσματα με την ελεύθερη συμμετοχή όλων των Πολιτιστικών φορέων του Δήμου, διαφορετικές μέρες και ώρες, ώστε να μπορούν να συμμετέχουν όλοι οι Δημότες σε όποιο μέρος επιθυμούν.
Σκοπός μας είναι να δώσουμε την ευκαιρία σε όλους τους Δημότες να βρεθούν πιο κοντά μεταξύ τους, αναθεωρώντας την έννοια των συνόρων μεταξύ των Δημοτικών Διαμερισμάτων.
Το Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού, πιστό στα καθήκοντα του, θα επιχειρήσει να ταξιδέψει την χαρά και τον ενθουσιασμό και σας καλεί όλους να μεταφέρουμε μαζί το μήνυμα των Χριστουγέννων σε κάθε γωνιά του Δήμου μας. http://alekakontogianni.blogspot.com/

Στον Αυλώνα, όπως μας πληροφόρησε η Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Πολιτισμού κα Αλέκα Κοντογιάννη η σχετική εκδήλωση θα γίνει  την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011, στην Πλατεία Ζυγομαλά, στις 5.30' το απόγευμα.