Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου 2011

ΤΜΗΜΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2011-2012
Στις 30 Σεπτεμβρίου 2011 και κάθε Παρασκευή, ώρα 10.00 το βράδυ,  θα ξεκινήσει η λειτουργία του Τμήματος Παραδοσιακών Χορών του Συλλόγου. Τα μαθήματα θα γίνονται στο Πνευματικό Κέντρο Αυλώνα, από την χοροδιδάσκαλο κα Βιβή Καλλίνη που ευγενικά προσφέρθηκε για αυτό. Θα διδαχτούν χοροί από όλη την Ελλάδα, ενώ ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στους τοπικούς χορούς του Αυλώνα και ιδιαίτερα στον σπάνιο χορό πλιέξιζα που είναι μοναδικός σε ολόκληρη την Βόρεια Αττική. 
Η διατήρηση, σωστή απόδοση και διάδοση των τοπικών χορών του Αυλώνα, είναι ένας από τους καταστατικούς σκοπούς του Συλλόγου μας, γι αυτό και στο τμήμα παραδοσιακών χορών δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση, την οποία πρέπει να μοιραστούν μαζί μας όλοι οι κάτοικοι του Αυλώνα.
Το χορευτικό τμήμα που ήδη συγκροτήθηκε από άνδρες και γυναίκες, θα συμμετέχει σε πολιτιστικές εκδηλώσεις εντός και εκτός Αυλώνα και βεβαίως στο ΝΤΙΒΑΝΙ τις Απόκριες που είναι το αρχαιότερο χορευτικό δρώμενο του Αυλώνα, προβάλλοντας την πλούσια μουσικοχορευτική μας παράδοση και τις τοπικές μας φορεσιές που ήδη έχουν κατασκευαστεί σε ικανοποιητικό βαθμό.
Για περισσότερες πληροφορίες λειτουργίας και συμμετοχής στο τμήμα μπορείτε να απευθύνεσθε στην χοροδιδάσκαλο κυρία Βιβή Καλλίνη στο τηλέφωνο 6974332130 και στην κυρία Ιωάννα Σιδέρη στο τηλέφωνο 6973397826 καθώς και κατά τις ώρες μαθημάτων του τμήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου