Δευτέρα, 14 Απριλίου 2014

ΔΩΡΕΑ ΒΙΒΛΙΩΝ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΥΛΩΝΑ

Η καθηγήτρια του παλιού εξαταξίου Γυμνασίου Αυλώνα κυρία Άρτεμις Στασινοπούλου, η οποία έχει διατηρήσει επαφές με παλιούς της μαθητές και κατοίκους, μαθαίνοντας για τη Δημοτική Βιβλιοθήκη  Αυλώνα "Δημήτριος Λιάκουρης'' της δώρησε ικανό αριθμό βιβλίων τα οποία συνόδευσε με την παρακάτω συγκινητική επιστολή: Παράλληλα με το εκπαιδευτικό της έργο η κυρία Στασινοπούλου έχει ασχοληθεί και με τη συγγραφή βιβλίων. Ένα από αυτά με τίτλο "Επί ναρκοπεδίου'' θα παρουσιαστεί στο εντευκτήριο της Εθνικής Εταιρείας Ελλήνων Λογοτεχνών που βρίσκεται στην Αθήνα, οδός Ιπποκράτους 63, την Δευτέρα 28 Απριλίου 2014 και ώρα 7.45'  το απόγευμα.
Η κυρία Στασινοπούλου μας έστειλε σχετική πρόσκληση και καλεί τις φίλες και τους φίλους στην παρουσίαση του βιβλίου της.Το σχολείο του Αυλώνα και οι κάτοικοί του είναι τυχεροί που είχαν και έχουν εκπαιδευτικούς σαν τη κυρία Άρτεμη Στασινοπούλου! Κυρία Στασινοπούλου σας είμαστε ευγνώμονες!

1 σχόλιο:

  1. ΥΠΕΡΟΧΗ , ΑΞΕΧΑΣΤΗ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΟΙΗΤΡΙΑ ΚΑΙ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ . .. ΤΗΣ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ . ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή