Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2013

ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΟΥ ΑΥΛΩΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ


Από τον κο Νικόλαο Ιμβριώτη, κάτοικο Αυλώνα, λάβαμε την παρακάτω επιστολή την οποία δημοσιεύουμε αυτούσια και αφορά τις εντυπώσεις του από την συνεδρίαση της Περιφέρειας Αττικής στις 11 Ιουνίου 2013. Ευχαριστούμε τον κο Ιμβριώτη για την επιστολή του.

ΟΙ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΗ  ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΣΤΙΣ 11 ΙΟΥΝΙΟΥ 2013

ΔΕΝ ΘΑ ΓΡΑΨΩ ΜΕ ΤΟ ΥΦΟΣ ΚΑΠΟΙΟΥ ΛΟΓΙΟΥ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ ΕΞΑΛΛΟΥ ΜΕ ΠΡΟΛΑΒΑΝ ΑΛΛΟΙ ΣΥΝΤΟΠΙΤΕΣ ΜΟΥ.
ΘΑ ΓΡΑΨΩ ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ.

ΠΑΡΕΥΡΕΘΗΚΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ ΣΤΙΣ 11-6-2013 ΠΟΥ ΘΑ ΕΔΙΝΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗ ΤΩΝ ΕΠΙΠΤΩΣΕΩΝ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΩΝ ΜΑΣ ΕΑΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΟΥΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥΣ ΟΙ ΔΥΟ ΑΔΕΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΜΟΝΑΔΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΜΕ ΚΑΥΣΗ ΒΙΟΜΑΖΑΣ -ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ.

ΟΠΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΗ ΣΚΕΨΗ ΜΟΥ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΗΣ Κας Ι.ΣΤΕΡΓΙΟΥ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΑΥΛΩΝΑ ΟΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΤΕΙ Η ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ  ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΧΙ ΣΩΣΤΟ ΥΠΑΡΧΕΙ.

ΘΕΛΗΣΑΝ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΩΣ ΣΩΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΕΡΓΟ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ !!!!!!!!!

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΝΤΟΝΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ  ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΑΛΛΑΞΑΝ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΒΓΑΛΑΝΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΩΝ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΩΝ .

ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΩΡΩΠΟΥ.

ΕΚΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΡΧΙΚΑ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΦΩΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΑΥΛΩΝΑ ΔΗΛΑΔΗ ΑΡΝΗΤΙΚΗ.
ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΔΕΝ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΛΛΑ ΕΓΙΝΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΩΡΑΙΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΓΝΩΜΗ.

ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ ΗΤΑΝΕ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ κ,Ν.ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ κ.Β.ΜΥΛΩΝΑ ΕΔΩΣΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΙ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΟΥ ΑΥΛΩΝΑ .

Η  ΣΚΕΨΗ ΜΟΥ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΨΑΧΝΕΙ ΤΟ ΤΙ ΥΠΟΠΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΠΙΜΟΝΗ (ΤΩΝ ΣΩΤΗΡΩΝ ΜΑΣ) ΚΑΙ ΔΙΕΚΟΠΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΑΝΕΒΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΗΡΥΞΕ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ.

Ο ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΝΑ ΑΝΑΒΑΛΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΞΙΣΩΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΕΡΑΤΕΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΟΤΙ Η ΚΕΡΑΤΕΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΟΜΟΦΩΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΤΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΑΡΩΝ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΝΑ ΑΝΑΒΛΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΙΔΙΑ ΘΕΜΑΤΑ.

ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΣΤΙΚΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΑΥΛΩΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΟΤΙ Ο ΑΥΛΩΝΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΟΜΟΦΩΝΗ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΕΙ ΦΥΣΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΩΡΩΠΟΥ . ΤΟ ΙΔΙΟ ΖΗΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ  ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΑΥΛΩΝΑ        .

ΣΤΗ  ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΩΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΗΡΘΑΜΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΩΡΩΠΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΝΔΕΣΩ ΤΟ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟ ΑΛΛΟ  ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΤΗΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ ΗΡΘΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΩΡΩΠΟ ΚΑΙ ΗΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΤΟΝ ΩΡΩΠΟ ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ .

ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟ ΛΟΓΟ ΕΛΑΒΕ Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ κ,Ι.ΣΓΟΥΡΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΤΟΠΙΚΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΕΑΝ ΤΟ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ Η ΟΧΙ .
ΣΤΟ ΑΚΟΥΣΜΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΥΠΟΔΕΙΞΗΣ ΞΕΣΠΑΣΕΙ ΠΑΛΙ ΕΝΤΟΝΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΟΥ ΑΥΛΩΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΩΝΤΕΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ.
ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΝΤΟΝΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΟΥΤΕ ΛΙΓΟ ΟΥΤΕ ΠΟΛΥ ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΗΣΕ ΟΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ ΕΞΗΝΤΑ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΝΑ ΠΑΡΘΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ .
ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΕΥΣΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΩΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΟΥ ΑΥΛΩΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΕΠΕΝΕΒΕΙ ΚΑΙ ΕΠΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΤΗΚΕ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΒΟΛΗΣ ΛΟΓΟ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ.

ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΟΥΣΑΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΡΕΙΣ ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΜΑΣ ΚΥΡΙΟ ΜΕ ΕΜΦΑΝΗ ΤΗΝ ΕΚΕΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΘΟΝΤΟΥΣΤΑΝ ΤΑ ΕΠΑΝΩ-ΕΠΑΝΩ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΙΘΟΥΣΗΣ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΜΕ ΝΟΗΜΑΤΑ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΣΕ ΝΕΑΡΑ ΚΥΡΙΑ ΠΟΥ ΚΑΘΟΤΑΝΕ ΣΤΑ ΠΟΛΥ ΜΠΡΟΣΤΙΝΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ Η ΟΠΟΙΑ ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΣΤΕΝΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΦΥΓΑΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.

ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΒΑΡΕΙΑ ΒΗΜΑΤΑ ΠΗΡΑ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ.

ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΕΝΑ ΛΟΓΙΚΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΥΝΕΤΡΕΧΕ ΛΟΓΟΣ ΑΝΑΒΟΛΗΣ ΑΦΟΥ ΕΙΧΕΙ ΗΔΗ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ Η ΟΜΟΦΩΝΗ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΩΡΩΠΟΥ, ΥΠΗΡΧΕ ΕΚΕΙ Η ΦΥΣΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΩΡΩΠΟΥ, ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΝΤΑΝ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΦΟΡΕΩΝ ΤΟΥ ΑΥΛΩΝΑ ΚΑΙ Η ΣΥΜΦΩΝΗ ΓΝΩΜΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ  ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΑΥΛΩΝΑ .

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΥΛΩΝΑ , ΣΤΟΝ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ (ΚΙΛΕΛΕΡ) ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΟΤΕ ΜΗΤΕΡΕΣ , ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟ-ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ ΜΑΣ ΟΤΑΝ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΙΣΑΝ ΣΤΗΝ ΑΠΟΘΗΚΗ ΣΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ ΤΟΥ ΤΡΕΝΟΥ , ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΟΥΝ ΤΙΣ ΧΩΜΑΤΕΡΕΣ ΜΑΣ ΦΟΡΤΩΣΕ Η ΤΟΤΕ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΦΥΛΑΚΗ ΣΤΟ ΤΟΤΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ  ΣΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΟΒΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΜΕ ΑΦΑΝΙΣΜΟ  ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ Η ΑΜΕΡΙΣΤΗ ΚΑΙ ΠΡΟΘΥΜΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΟΠΙΤΩΝ ΜΟΥ ΣΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ  

ΝΙΚΟΣ ΙΜΒΡΙΩΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου