Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

ΘΕΑΤΡΟ ΔΙΑΝΑ-7/12/2011


Ο Σύλλογός μας θα παρακολουθήσει την θεατρική παράσταση με τίτλο ''Κατάδικός μου'' που ανεβαίνει με επιτυχία στο θέατρο ΔΙΑΝΑ στην Αθήνα, την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011.  Το έργο συνυπογράφεται από  την Ελένη Ράντου, την Σάρα Γανωτή και τον Νίκο Σταυρακούδη. Η νέα θεατρική δουλειά της Ελένης Ράντου παρουσιάζεται στο θέατρο "ΔΙΑΝΑ", στην Αθήνα, με τους Ελένη Ράντου, Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη και Oρφέα Αυγουστίδη στους βασικούς ρόλους. Τη σκηνοθεσία της σύγχρονης, αιχμηρής κωμωδίας με έντονους ρυθμούς και ανατροπές, που καυτηριάζει ό,τι μας κάνει και φοβόμαστε, ό,τι μας κάνει ξένους με εμάς τους ίδιους -γιατί ο σαρκασμός και το χιούμορ είναι τα μόνα όπλα απέναντι στον φόβο μας-, υπογράφει ο Γιώργος Παλούμπης. Ποια κοινή μοίρα συνδέει έναν αλλοδαπό διαρρήκτη, μία φιλόλογο της ελληνικής γλώσσας σε πένθος, έναν ηλικιωμένο καθηγητή ελληνικής ιστορίας με Αλτσχάιμερ και ένα φρεσκοδιαζευγμένο βαλκανιονίκη, που θέλει να απολαύσει την ελευθερία του; Ολοι οι παραπάνω μπερδεμένοι σε ένα πολύχρωμο γαϊτανάκι αλληλεξαρτήσεων και φόβων προσπαθούν να αγαπήσουν και να ξαναγαπηθούν, να ακουμπήσουν και να εμπιστευτούν με φόντο την Ελλάδα του σήμερα.
Παίζουν: Ελένη Ράντου, Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Ορφέας Αυγουστίδης, Μιχάλης Ιατρόπουλος, Δημήτρης Καπετανάκος και ο Μπάμπης Γιωτόπουλος.
Τα σκηνικά φιλοτέχνησε η Μαγιού Τρικεριώτη, τα κοστούμια ο Μανώλης Γαλετάκης, ενώ η κίνηση είναι της Αντιγόνης Γύρα.

Το λεωφορείο της μετάβασης στο θέατρο θα ευρίσκεται σταθμευμένο κάτω από την εκκλησία των Αγίου Αντωνίου και Ανδρέου και θα αναχωρήσει στις 6.45' το επόγευμα. Η τιμή εισιτηρίου που εξασφαλίστηκε για τον Σύλλογό μας είναι 15 Ευρώ συν 5 Ευρώ για την μετάβαση και επιστροφή με το λεωφορείο. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην κα Αρχοντία Τατίδου στο κιν.τηλ. 6945912427

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου