Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΟΥΣΟΥΡΓΩΝ-ΧΑΛΚΙΔΑ 15/10/2011

Η Ένωση Ελλήνων Μουσουργών δια του μέλους της κου Κωνσταντίνου Λιάκουρη, καλλιτεχνικού Διευθυντή του Συλλόγου μας, εκάλεσε τον Σύλλογό μας στην συναυλία με έργα Ελλήνων Μουσουργών, που διοργανώνει στην Χαλκίδα το Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011, στις 8.00 το βράδυ, στο θέατρο Παπαδημητρίου της πόλης. Ευχαριστούμε θερμά την Ένωση Ελλήνων Μουσουργών για την πρόσκληση και με την σειρά μας καλούμε τους Αυλωνίτες, να παρακολουθήσουν την πολύ ενδιαφέρουσα συναυλία. Η είσοδος είναι ελεύθερη.


2 σχόλια:

  1. thanos

    Η κριτική πάντα ενοχλούσε τους δημάρχους, ιδίως όταν ήταν οξεία. Ταυτόχρονα, ένα ισχυρό επικοινωνιακό τοπικό σύστημα στον Αυλώνα βασισμένο σε μικροπολιτικές συνταγές προσπαθούσε πάντα να κάνει το μαύρο άσπρο, επιχειρώντας να…αποκρύψει οτιδήποτε που εξέθετε το ίματζ του δημάρχου Σύρμα Αγγελή.. Τα έχουμε ζήσει εδώ στον Αυλώνα, ιδίως όσοι βρεθήκαμε να στοχοποιούμαστε για την κριτική μας σε πράξεις ή παραλείψεις δημοτικών αρχών.
    Δεν μας απάντησε όμως ποτέ ο πρώην Δήμαρχος Αυλώνα Σύρμας Αγγελής γιατί τον ενοχλούσε η Κριτική;
    Αφού τα οκτώ χρόνια που Διοικούσε τον Αυλώνα ποτέ δεν υλοποίησε το προεκλογικό του πρόγραμμα. Γιατί λοιπόν εκνευρίζεται με την κριτική που του γίνεται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημέρα σας. Οπωσδήποτε σας ευχαριστούμε που διαβάζετε τις αναρτήσεις του ιστότοπου του Συλλόγου μας. Θα επιθυμούσαμε να προτείνετε ιδέες και προτάσεις που θα λειτουργήσουν εις όφελος του Αυλώνα, κατεύθυνση προς την οποία κινείται καταστατικά ο Σύλλογός μας. Η κριτική σε πρόσωπα και πεπραγμένα παρελθόντων ετών, δεν λειτουργούν εις όφελος της προόδου του χωριού μας, αλλά αντιθέτως διατηρούν μιά διχόνοια από την οποία ο τόπος μας μόνο βλάβη μπορεί να υποστεί. Διαπιστώσεις και κριτική σαν την παραπάνω μπορούν να αναρτηθούν σε πλείστους όσους, αρμοδιότερους, ιστότοπους οι οποίοι ανθούν στο διαδίκτυο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή